Hafrsfjord Squashklubb

Stiftet 1982

Nyheter

Lotte Vant Malaysian Squash Circuit no. 9

Posted by Hafrsfjord Squashklubb on September 29, 2014 at 11:10 AM

Vinner av Malaysian Squash Circuit no. 9.  Skrevet av Lotte Eriksen.

 

I helgen vant jeg en WSA-turnering (Womens Squash Association -World tour) i Kuching, Malaysia. Dette er min andre profesjonelle tittel. I finalen slo jeg Egyptiske Nouran El Torky 3-2 i en meget jevn og hard kamp. Kanskje unødvendig å si det, men seieren føles helt fantastisk!

 

Finalen varte i 75 minutter (som er lenge til å være en squashkamp) og jeg hadde både gameballer og matchballer mot meg. For å være ærlig så vet jeg ikke helt hvordan jeg vant denne kampen. Men jeg må ha spilt riktig i de viktige og avgjørende situasjonene. Jeg vant første game på tie-break etter å ha reddet 4 gameballer. De neste to gamene tapte jeg forholdsvis klart. I fjerde game reddet jeg to matcheballer og vant også det gamet i tie-break. Avgjørende game vant jeg 11-9 etter 5 matchballer til meg (ledet 10-5). Det satt langt inne, men fikk heldigvis kontroll på nervene.

 

På veien til finalen slo jeg to spillere fra Malaysia (ranket 117 og 74 i verden) 3-0 i begge kampene. Jeg spilte bra og aggressivt.

 

For alle resultater se: http://squashsite.tumblr.com/post/98466198333/malaysian-tour-leg-9

 

Helgen før denne turneringen spilte jeg en annen turnering i Melakka, Malaysia. Da tapte jeg 3-0 i semifinalen mot nettopp Nouran El Torky (hun som jeg møtte i finalen). Etter turneringen var jeg ikke særlig fornøyd med hverken spillet eller innsatsen. Jeg var revansjesugen og klar for bedre innsats i denne turneringen. Alt i alt har det vært to gode uker med squashkonkurranser. At jeg vant denne tittelen betyr masse og jeg er veldig stolt over å vise at nordmenn kan hevde seg på et internasjonalt nivå i squash.

 

Videre fremover venter det fem tureneringer i Oktober/November. Da spiller jeg i Australia og Malaysia. Jeg er også spent på verdensrankingen i Oktober. Jeg håper og tror jeg har gjort et godt byks mot målsettingen min (topp 50) med denne seieren (nåværende ranking 63).

(Stor takk til sponsorene mine! Takk for at dere gjør det mulig for meg å turnere i verden).

 

 


Ditt bidrag er gull verdt, kontonummer: 3520 67 96683. Vennligst merk med ditt navn eller firma.

 

Blogg: squash.no/lotte-eriksen Mobil Norge: +47 97185889

Instagram: pinsta.me/lotteeriksen Mobil Australia: +61 (0) 456157826

WSA: wsaworldtour.com E-post: l.eriksen.87@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/squashviking

 


  

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments